Hegesztő képzések

Hegesztő képzések

Hegesztő oktatás Miskolci műhelyünkben vagy Ügyfeleinkhez kihelyezetten, szakképzett oktatóink segítségével szervezünk vállalati és lakossági Ügyfelek részére hegesztő képzéseket. Oktatóink tapasztalatainak és tanulmányainak köszönhetően nálunk az elméleti és gyakorlati tudást is könnyedén elsajátíthatja. Igyekszünk minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtani partnereinknek; olyan stabil alapokra épülő alap képzésben vehet részt, aminek során megszerezheti a hegesztéshez szükséges alapvető ismereteket, de minősítésre felkészítő magas szintű oktatásban is részesülhet.

Vállalati Ügyfeleink érdekében nem csak saját telephelyünkön vehetőek igénybe szolgáltatásaink, hanem külső képzés is kérhető az ország egész területén. A felkészítés és a vizsgáztatás is lehetséges az Ügyfél telephelyén, így a dolgozónak nem kell a munkaidejét utazásra pazarolni. Kihelyezett képzés esetén is biztosítani tudjuk az oktatáshoz szükséges anyagokat, úgymint a hegesztő berendezéseket, alap-, hozag-, és a segédanyagokat is.

Képzéseink:

Minősített hegesztő képzés (alap, 200 órás):

EZEN TANFOLYAMUNK AKCIÓS!!

2017. 06. 31.-ig történő jelentkezés esetén a tanfolyamunk ára 250 000 Ft helyett csupán 220 000 Ft + vizsgadíj.

Miskolci műhelyünkben végezhető 200 órás minősített hegesztő képzésünket azoknak ajánljuk, akik számára teljesen új terület a hegesztés, vagy olyan régen foglalkoztak vele, hogy szeretnék az alapoktól újra kezdeni a felkészülést.

A 200 órás alap képzés alatt 48 óra elméleti, illetve 152 óra gyakorlati óra alatt van lehetőségük felkészülni Tanulóinknak a záró vizsgára. Ezen képzéseinket minimum 8 fő jelentkezése esetén indítjuk el, és végig csoportosan tartjuk az órákat. Tervezetten indítunk hétvégi (Péntek és szombat), illetve hétköznapi képzéseket is. Igyekszünk a Tanulóink igényeit minél jobban kiszolgálni, ezért kérdőívünkön megadott információk birtokában megpróbáljuk úgy szervezni a képzéseinket, hogy minden jelentkezőnknek megfelelő legyen az időpont.

A minősített hegesztő képzés során a Tanulók megismerkedhetnek a legtöbb járatos hegesztő eljárással, elméleti és gyakorlati oldalról is. lehetőséget biztosítunk ezen eljárások készség szintű elsajátítására, hogy ne okozzon gondot a hegesztés területén elhelyezkedni a képzésünket követően.

Érdemes jelentkezni, mert:

a jelentkezés nem jár semmilyen fizetési kötelezettséggel,
nincs regisztrációs díj,
folyamatos tájékoztatást kap a képzéssel kapcsolatban.
Képzésünk sikeres elvégzése esetén betölthető munkakör: FEOR 7325 (Hegesztő)

Bemeneti feltétel:

alapfokú iskolai végzettség
Szakmai előképzettség: a javaslatban szereplő, OKJ szerinti szakmacsoportba tartozó szakképesítés(ek), éspedig Hegesztő vagy Bevont elektródás kézi ívhegesztő; Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő; Gázhegesztő; Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő; Dízelmotoros vasúti jármű szerelője; Épület- és szerkezetlakatos; Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő; Járműkarosszéria készítő, szerelő; Karosszérialakatos; Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő; Mezőgazdasági gépjavító; Vasúti villamos jármű szerelője; Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő szakképesítés
szakmai egészségügyi alkalmassági vizsgálat szükséges (üzemorvosi igazolás)
betöltött 18. életév
Szakmai programkövetelmény azonosító száma: SzPk-00015-16-05 3 07 2/1

Engedélyszáma: E-000578/2014/B002

Jelen oldalon megadott ezen képzésre vonatkozó ár tájékoztató jellegű, a változtatás jogát fenntartjuk az igényelt képzés részleteinek ismeretében. A megadott ár nem tartalmazza a vizsgadíjat, azt külön tételként számítjuk fel a képzést követően!

Felkészítés TÜV minősítésre:

A TÜV-SÜD hegesztő bázisengedéllyel rendelkező műhelyünknek köszönhetően lehetőséget tudunk biztosítani TÜV minősítés megszerzésére az MSZ EN ISO 9606-1 szerint.

Természetesen a minősítéshez szükséges elméleti tudást és gyakorlatot elsajátíthatja a segítségünkkel, akár a Miskolci műhelyünkben, akár kihelyezetten az Ügyfeleink telephelyén, a helyszínen is. Elegendő jelentkező esetén a minősítő vizsgát is tudjuk kihelyezetten szervezni. Ilyen képzéseink esetén mindent biztosítunk a minősítés megszerzéséhez, beütő készítést, alap és segéd anyag biztosítást, az anyagvizsgálatokat, munkavédelmi felszereléseket, illetve minden mást ami szükséges.

Minősítésre történő felkészítés esetén minden esetben egy rövid felméréssel kezdjük a közös munkát, amely során az oktatónk meghatározza, hogy körülbelül milyen hosszú képzésre lesz szükség. Ezt követően az azonos képzésre jelentkezők létszámától, anyagminőségtől, hegesztő eljárástól, illetve a képzés helyétől (Műhelyünkben vagy kihelyezetten) függően árajánlatot készítünk a képzésre vonatkozóan. A megrendelést követően pedig kezdődhet a képzés az időpont egyeztetést követően.

A minősítésre felkészítő képzéseinket elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek nem idegen a hegesztés, valamennyi ismerettel és gyakorlattal rendelkeznek. Ettől függetlenül természetesen az alapoktól is tudunk felkészítést biztosítani a jelentkezők számára.

Hegesztők továbbképzése, felkészítése adott munkafázisra:

Dolgozók továbbképzése? Alapok elsajátítása? Vállalati képzés? Helyszíni képzés és vizsga? Speciális alapanyagok? Speciális körülmények? Nálunk mindent megtanulhat! Célunk, hogy megosszuk a tudásunkat.

Ezen képzési forma keretein belül az Ügyfeleink Dolgozóit felkészítjük a cégüknél előforduló varrattípusok, alapanyagok WPS szerinti hegesztésére, hegesztőgépek beállítására, hegesztés elő és utómunkálatainak szakszerű elvégzésére. A képzés végén igény esetén TÜV minősítő vizsga letételére is tudunk lehetőséget biztosítani, maximálisan felkészítve arra a Dolgozókat.

Vállalati Ügyfeleink érdekében nem csak saját telephelyünkön vehetőek igénybe szolgáltatásaink, hanem külső képzés is kérhető az ország egész területén, illetve külföldön is. A felkészítés és a vizsgáztatás is lehetséges az Ügyfél telephelyén, így a dolgozónak nem kell a munkaidejét utazásra pazarolni. Akár a kihelyezett képzés esetén is biztosítani tudjuk az oktatáshoz szükséges anyagokat, úgymint a hegesztő berendezéseket, alap-, hozag-, és a segédanyagokat is.

Ezen képzéseink díját minden esetben egyedi ajánlatban bíráljuk el, egy helyszíni felmérést követően. A felmérésen minden a továbbképzésen résztvevő Dolgozó tudását felmérjük, ami alapján elkészítjük ajánlatunkat. A felmérés nem ingyenes, viszont a továbbképzés megrendelése esetén elengedjük a felmérési díjat a végösszegből.

Műhelyünkben 4 féle hegesztő eljárás közül választhat:

Bevontelektródás kézi ívhegesztés, MMA, SMAW, BKI, 111
Védőgázas fogyóelektródás ívhegesztés, MIG/MAG, GMAW, VFI, 131 – 137
Semleges védőgázas volfrámelektródos ívhegesztés, TIG, GTAW, SVI (AWI), 141
lánghegesztés, 311
Alapanyag csoportokat tekintve nincs megkötés egyik képzésünkön sem, bármilyen alapanyag választható. A jellemzően járatos anyagminőségeken kívül kérjük, adják meg pontos igényüket jelentkezés előtt, hogy biztosítani tudjuk az alapanyagokat.

Választható alapanyag csoportok: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Műhelyünkben olyan tudásra tehet szert, amelynek birtokában kvalifikált, versenyképes hegesztő szakember válhat Önből, és a világ bármely pontján érvényesülhet szakismeretének köszönhetően.(értékeset semmiképp sem írnék, mert esetleg bántó lehet).