LogiMAT Messe 2018 – Stuttgartban találkozunk

Logimat Messe Stuttgart 2018
LogiMAT-Messe Stuttgart 2018

Cégünk 2018-ban részt vesz a világ egyik legnagyobb logisztikai eseményén kiállítóként. Itt mutatjuk be a 2017 évben kifejlesztett termékünket, mely nagyban forradalmasítja a görgőspályás anyagmozgatást.

 

 

 

A csúcs esemény

a vállalaton belüli (nyers)anyagok továbbítása és a számítógép által kontrollált munkafolyamatok a beszerzéstől a termelésen át a forgalmazásig

Európa szívében

LogiMAT,  a logisztikai megoldások és a munkafolyamat menedzselés nemzetközi vására, új szandardeket vezet be, mint Európa legnagyobb éves intralogisztikai kiállítása.
Hogyan tudják a vállalatok a legjobban kezelni hatékonyan és biztonságosan a jövő nyersanyagát, az “adatok”-at ?

Hogyan lehet meghatározni a működési rendszerek, a termelési erőforrások és az intelligens robotasszisztensek közötti kapcsolódási pontokat a munkahely optimalizálása érdekében?

Hogyan tud segíteni a virtuális  a jövő befektetéseinél, a kulcsfontosságú döntések meghozatalában?

Az intralogisztikai megoldásokhoz és a folyamatok kezeléséhez szükséges technológiák azok, amelyek az ezévi LogiMat kiállítás középpontjában állnak.

2018  március 13 és 15 között idén is megrendezésre kerül az immár hagyományosnak nevezhető nemzetközi kiállítás Stuttgartban, a repülőtér melletti gigantikus fedett kiállító központban.
Akiket várnak, azok olyan  nemzetközi kiállítók és érdeklődő üzletemberek, akik az ipar, a kereskedelem és a szolgáltató szektorban ténykedő cégek döntéshozó szakemberei.
Az ezévi fő irányvonal az innovatív termékek, megoldások és beszerzésiés rendszerek a raktári, termelési és elosztási logisztika területén.

Fotó, forrás: logimat-messe.de