Bemutatkozás

Bemutatkozás:
Cégünk több, mint egy évtizednyi múlttal rendelkezik. Több éves szakmai tapasztalattal, képzett, megbízható mérnökökkel, technikusokkal és szakemberekkel dolgozik. A speciális gépszerelés, gyártósor telepítés, költöztetés, javítás és karbantartás mellett szoftveres megoldásokkal is foglalkozunk, a telepítéstől a rendszer kialakításáig. A raktártechnika, logisztika terén komplex megoldásokat kínálunk üzleti partnereinknek. Személyre szabott megoldásokkal tesszük versenyképesebbé, hatékonyabbá megbízóinkat. Az általunk tervezett termékeinket minden esetben Ügyfeleink elvárásihoz igazítva gyártjuk, ezzel maximálisan kiszolgálva igényeiket.
A hegesztéstechnika területén is komplex megoldást nyújtunk Partnereinknek, hegesztő képzések, hegesztőmérnöki tanácsadás, tervezés és kereskedelem területén egyaránt.

Cégünk Miskolcon, Budaörsön és Németországban végzi adminisztratív tevékenységeit, Miskolcon végezzük a műhely munkálatokat és a raktározást.

2015 évben több Európai Unios országban is elindítottuk a tevékenységeinket – Németország és Románia – és az USA-ban is folytatunk kereskedelmi tevékenységet.

Még több információért töltse le katalógusunkat!